Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Τοποθετούμε τα μαγειρεμένα λαχανικά σε ένα μπολ.
Παράλληλα, κόβουμε σε μπουκίτσες το κοτόπουλο και το βράζουμε με νερό σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να ασπρίσει.
Μόλις βράσει το κοτόπουλο, το ξεψαχνίζουμε με τα χέρια μας και το προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και την τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σε ένα ταψάκι, τοποθετούμε λαδόκολλα και έπειτα μια στρώση από τα έτοιμα φύλλα.
Απλώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια και καλύπτουμε με μια ακόμα στρώση από τα έτοιμα φύλλα. Πατάμε τις άκρες με τα δάχτυλα μας για να ενωθούν.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για την άλλη πίτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 1 ώρα μέχρι να χρυσίσει το φύλλο και να είναι τραγανό.