Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.
Από το 2020 ασκώ το επάγγελμα του Διαιτολόγου Διατροφολόγου κατέχοντας το πτυχίο του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (πρώην ΑΤΕΙΘ) και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Η πτυχιακή μου εργασία με τίτλο «Διατροφογενετικοί έλεγχοι και εξατομικευμένη διατροφή στον ελλαδικό χώρο» αποτέλεσε το κίνητρο για τη διερεύνηση ενός νέου επιστημονικού κλάδου που περιλαμβάνει τη Διατροφογενετική και τη Διατροφογενωμική και το συσχετισμό μεταξύ διατροφής, γονιδίων και ασθενειών.
Ένα μέρος της πτυχιακής ερευνητικής μου εργασίας παρουσιάστηκε στα πλαίσια του 13ου Μακεδονικού Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας και κέρδισε το βραβείο καλύτερης εργασίας με τίτλο «Διατροφογενετικοί έλεγχοι: έρευνα για τη στάση των διατροφολόγων και τα επίπεδα παροχής υπηρεσιών στον ελλαδικό χώρο».
Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών μου σπουδών, εργάστηκα σε ιδιωτικά διαιτολογικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής έχοντας την ευκαιρία να έρθω αντιμέτωπη με πληθώρα περιστατικών, παθολογικών και μη.
Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης παρακολούθησα το διεθνές πρόγραμμα εξ αποστάσεως συμπληρωματικής εκπαίδευσης με τίτλο «Εφαρμογές της Γενετικής στη Διατροφή Ακριβείας» (Applications of Genetics in Precision Nutrition) του ΕΚΠΑ, και το πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης με τίτλο «Διατροφή και Υγιής Κύηση» του ΑΠΘ, από τα οποία κατέχω και τις σχετικές πιστοποιήσεις.
Φυσικά, συμμετέχω συχνά σε συνέδρια και ημερίδες στον τομέα της Διατροφής και της Υγείας, έτσι ώστε να επεκτείνω τις γνώσεις μου αλλά και να παρακολουθώ τις σύγχρονες εξελίξεις.
Θέλοντας να επικοινωνήσω στον κόσμο τη σημασία της υγιεινής διατροφής στη ζωή μας, διοργανώνω εθελοντικά σεμινάρια διατροφικής εκπαίδευσης σε συνεργασία με διάφορους φορείς (π.χ. Δημοτικές Βιβλιοθήκες, Σχολές Χορού).
Διατηρώ το δικό μου διαιτολογικό γραφείο Nurisense στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης και πραγματοποιώ συνεδρίες τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως (online).