Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.
Από το 2020 ασκώ το επάγγελμα του Διαιτολόγου Διατροφολόγου κατέχοντας το πτυχίο του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (πρώην ΑΤΕΙΘ) και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Η πτυχιακή μου εργασία με τίτλο «Διατροφογενετικοί έλεγχοι και εξατομικευμένη διατροφή στον ελλαδικό χώρο» αποτέλεσε το κίνητρο για τη διερεύνηση ενός νέου επιστημονικού κλάδου που περιλαμβάνει τη Διατροφογενετική και τη Διατροφογενωμική και το συσχετισμό μεταξύ διατροφής, γονιδίων και ασθενειών.
Ένα μέρος της πτυχιακής ερευνητικής μου εργασίας παρουσιάστηκε στα πλαίσια του 13ου Μακεδονικού Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας και κέρδισε το βραβείο καλύτερης εργασίας με τίτλο «Διατροφογενετικοί έλεγχοι: έρευνα για τη στάση των διατροφολόγων και τα επίπεδα παροχής υπηρεσιών στον ελλαδικό χώρο».
Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών μου σπουδών, εργάστηκα σε ιδιωτικά διαιτολογικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής έχοντας την ευκαιρία να έρθω αντιμέτωπη με πληθώρα περιστατικών, παθολογικών και μη. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης παρακολούθησα το διεθνές πρόγραμμα εξ αποστάσεως συμπληρωματικής εκπαίδευσης με τίτλο «Εφαρμογές της Γενετικής στη Διατροφή Ακριβείας» (Αpplications of Genetics in Precision Nutrition) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο κατέχω και τη σχετική πιστοποίηση.
Φυσικά, συμμετέχω συχνά σε συνέδρια και ημερίδες στον τομέα της Διατροφής και της Υγείας, έτσι ώστε να επεκτείνω τις γνώσεις μου αλλά και να παρακολουθώ τις σύγχρονες εξελίξεις.
Θέλοντας να επικοινωνήσω στον κόσμο τη σημασία της υγιεινής διατροφής στη ζωή μας, διοργανώνω εθελοντικά σεμινάρια διατροφικής εκπαίδευσης σε συνεργασία με διάφορους φορείς (π.χ. Δημοτικές Βιβλιοθήκες, Σχολές Χορού).
Διατηρώ το δικό μου διαιτολογικό γραφείο Nurisense στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης και πραγματοποιώ συνεδρίες τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως (online).
Η ολοκληρωμένη και συνεχής διατροφική εκπαίδευση των διαιτώμενων, με στόχο τη διαμόρφωση μιας υγιούς και ισορροπημένης σχέσης με τη διατροφή, η οποία θα εξελιχθεί σε τρόπο ζωής.
Η παροχή βέλτιστων εξατομικευμένων διατροφικών συστάσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και το γενετικό προφίλ του κάθε ατόμου. Στο γραφείο μου, παρέχεται η υπηρεσία του διατροφογενετικού ελέγχου μέσω των τελευταίας τεχνολογίας γενετικών τεστ ανάλυσης DNA.