✕
Αρχική
Ας Γνωριστούμε
Υπηρεσίες
Διαχείριση Βάρους
Παθολογικές Καταστάσεις / Κλινική Διατροφή
Αθλητική Διατροφή
Παιδική Διατροφή
Γονιμότητα – Εγκυμοσύνη – Θηλασμός
Αλλεργίες – Δυσανεξίες
Χορτοφαγική/Vegan διατροφή – Νηστεία
Ανάλυση σύστασης σώματος – Λιπομέτρηση
Διατροφική Εκπαίδευση – Συμβουλευτική
Διατροφογενετικός έλεγχος – DNA test
Διατροφογενετική
Online Διατροφή
Επικοινωνία
Blog
Συνταγές
Αλμυρές
Γλυκές
Σύγκριση τροφίμων – Τhis vs that
Διατροφική αξία τροφίμων
Συχνά διατροφικά ερωτήματα
Success stories
Δια ζώσης
Εξ αποστάσεως (E-diet)
✕
Αρχική Σελίδα
Asset-5@4x-100-scaled-e1718040845553.jpg
Dental Department
Cardiology
Pediatrics
X-ray
Ear Treatment
Pregnancy
tik-tok.svg
nur
Elementor #10
Αρχική
Ας Γνωριστούμε
Υπηρεσίες
Διαχείριση Βάρους
Παθολογικές Καταστάσεις / Κλινική Διατροφή
Αθλητική Διατροφή
Παιδική Διατροφή
Γονιμότητα – Εγκυμοσύνη – Θηλασμός
Αλλεργίες – Δυσανεξίες
Χορτοφαγική/Vegan Διατροφή - Νηστεία
Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Διατροφική Εκπαίδευση – Συμβουλευτική
Διατροφογενετικός Έλεγχος - DNA Test
Διατροφογενετική
Online Διατροφή
Blog
Συνταγές
Σύγκριση τροφίμων - Τhis vs that
Διατροφική αξία τροφίμων
Συχνά διατροφικά ερωτήματα
Success stories
Επικοινωνία
✕
Αρχική
Ας Γνωριστούμε
Υπηρεσίες
Διατροφογενετική
Online Διατροφή
Blog
Επικοινωνία
Αρχική
Ας Γνωριστούμε
Υπηρεσίες
Διαχείριση Βάρους
Παθολογικές Καταστάσεις / Κλινική Διατροφή
Αθλητική Διατροφή
Παιδική Διατροφή
Γονιμότητα – Εγκυμοσύνη – Θηλασμός
Αλλεργίες – Δυσανεξίες
Χορτοφαγική/Vegan Διατροφή - Νηστεία
Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Διατροφική Εκπαίδευση – Συμβουλευτική
Διατροφογενετικός Έλεγχος - DNA Test
Διατροφογενετική
Online Διατροφή
Blog
Συνταγές
Σύγκριση τροφίμων - Τhis vs that
Διατροφική αξία τροφίμων
Συχνά διατροφικά ερωτήματα
Success stories
Επικοινωνία
CARROT COCONUT CAKE
Χρόνος
60'
Μερίδες
12
Θερμίδες
210 kcal
Πρωτεΐνη
6 γρ.
Λιπαρά
9.5 γρ.
Υδατάνθρακες
27 γρ.
Υλικά:
(για 12 κομμάτια)
Για το κέικ
1 κούπα αλέυρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του
4 μικρά καρότα τριμμένα
¼ της κούπας μέλι
3 αυγά
4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. ινδοκάρυδο
1 κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ. σκόνη τζίντζερ (προαιρετικά)
2 κ.γ. baking powder
1 βανιλίνη
Για το γλάσο
1 κεσεδάκι τυρί κρέμα light
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
4 κ.γ. μέλι
1 βανιλίνη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά: τριμμένα καρότα, αλεύρι, baking powder, κανέλα, βανιλίνη, ινδοκάρυδο, σκόνη τζίντζερ.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε τα υγρά υλικά: αυγά, ελαιόλαδο, μέλι.
Ενώνουμε τα 2 μίγματα.
Τοποθετούμε το μίγμα σε αντικολλητική φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 180
o
C
για 40΄.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για το γλάσο και το τοποθετούμε στο ψυγείο.
Μόλις ψηθεί και κρυώσει το κέικ, ρίχνουμε το κρύο γλάσο.
Καλή απόλαυση!
🤍 Οι εκτελέσεις σας!